Calortec, centrale verwarming en sanitair!

Calortec is gespecialiseerd in het onderhoud van centrale verwarming. Ook de plaatsing doen we. Verder houdt Calortec zich ook bezig met Sanitair.

 

Meer weten? Bel Calortec op 0468/12.29.09

Calortec verzorgt sinds meer dan 20 jaar onderhoud, herstellingen en nieuwe installaties van verwarmingstoestellen op gas en stookolie. Alsook sanitaire installaties en totaal inrichting van badkamers. U kan ons steeds vrijblijvend contacteren indien u meer informatie wenst.


Onderhoud
Vraag tijdig uw (wettelijk verplicht) onderhoud aan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over sputterende en lucht vervuilende ketels en koude eens de winter aanbreekt.

 

Installatie
Wij doen renovatie van uw bestaande verwarmingsinstallatie, alsook totaal installaties en werken steeds met topmerken zoals Viessmann, Bulex, ACV en andere kwalitatief goede merken.

 

Renovatie Badkamers

Wij renoveren je oude badkamer naargelang de noden en wensen en geven de nodige creatieve inbreng met de mogelijkheden van de woning.

Wij verzorgen een hoge afwerkingsgraad en zorgen voor minimum hinder gedurende de werken.

 

Service
Wij zorgen steeds voor een snelle en correcte service naar onze klanten toe. Bovendien helpen we u bij het vinden van alle premies en subsidies waar u als particulier recht op hebt. Onze naverkoopdienst wordt steeds hoog gewaardeerd door onze klanten.

 

Correcte Prijs
Onze jarenlange ervaring maakt dat we alle werken snel en toch kwaliteitsvol kunnen uitvoeren, waardoor u bespaart op de werkuren. Als erkende aannemers komen al onze werken in aanmerking voor het verlaagd btw tarief bij renovatie van oudere woningen.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.